Am fost membru CeX al unei Asociatii de proprietari (practic inca sunt membru, conform legislatiei pana la urmatoarea AG ). Am renuntat la aceasta functie in urma unor probleme personala si neintelegeri cu Presedintele Asociatiei. Acum ceva timp, am trimis un mail pe adresa Asociatiei (!!!), cerand lamuriri (fara injurii, fara acuze...) cu privire la anumite aspecte din complexul rezidential - de la un contract cu firma de salubritate pe care doream sa-l vad pana la folosirea acelui fond de reparatii in urma unor reparatii - logic -
Raspunsul Presedintelui, a venit, in schimb pe un grup de Facebook (cu proprietarii din blocul in care locuiesc eu), citandu-ma paragraf cu paragraf, aducandu-mi jigniri, denigrandu-ma, mintind, etc
Intrebarea mea este:
- Este legal ce a facut tinand cont ca eu am trimis un mail Asociatiei, ci nu lui personal? Eu consider ca este abuz de putere, de functia pe care o detine pentru a ma denigra public.
Prefer sa evit replica prin acelasi mijloc de comunicare prin care el mi-a dat raspunsul (Fb), iar daca este cazul, as vrea sa-i arat ca a gresit si sa se calmeze un pic :)
Precizez ca:
- desi a folosit paragraf cu paragraf, a evitat sa-mi scrie numele...scriind doar acronimul acestuia dar fiind un cerc restrans toata lumea si-a dat seama despre cine vorbeste
- am semnat un GDPR acum 2 ani pentru "dosarul" Asociatiei