avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, O hotărâre definitivă privind programul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, O hotărâre definitivă privind programul de vizită ...

Buna ziua,

O hotărâre definitivă privind programul de vizită a unui minor pronunțată de către Tribunal, poate sa fie atacată la Curtea de Apel?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:00, 13 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu,din moment ce este definitivă..Singura cale de atac este apelul ,cale de atac de care ati uzitat se pare.
Ultima modificare: Marți, 13 Octombrie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotãrârea pronunþatã de curtea de apel mai poate fi atacatã? tiberiucezar tiberiucezar Buna Ziua Va rog sa mi spuneti daca am pierdut la curte de apel se poate merge la o instanta superioara.Este vb de divort cu copil minor. Multumesc (vezi toată discuția)
Ce cai de atac mai am dupa ce mi/a fost respins apelul. stefanspania stefanspania Va rog sa/mi raspundeti ce cai de atac mai am deoarece in urma deschideri unui proces de vizitare minot la instantele romane mi/a fost respinsa cerere pe ... (vezi toată discuția)
Comunicare hotarare integrala guest3333 guest3333 Instanta s-a pronuntat asupra a doua cereri: program de vizita minor si majorare pensie intretinere pe data de 01.04.2016. Pe data de 10.04 s-a pronuntat ... (vezi toată discuția)