avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot sa aflu? Cum as putea sa aflu daca părinții ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot sa aflu? Cum as putea sa aflu daca părinții mei i-au ...

Cum pot sa aflu? Cum as putea sa aflu daca părinții mei i-au făcut act de vanzare pe bucata de teren surorii mele,mentionez ca tata a decedat acum o luna iar mama si sora nu vor sa dezbatem succesiunea.Unde pot sa ma adresez sa aflu adevărul?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:54, 13 Octombrie 2020
La Primărie. Dacă părinții i-au făcut acte surorii, aceasta, în baza contractului ar fi trebuit să își treacă terenul la rolul fiscal și agricol.
Vedeti daca terenul mai exista la rolul tatălui/parintilor dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie ContSters280044 ContSters280044 Buna ziua..as dori sa aflu de la un expert(a),cum se poate proceda in urmatorul caz:-mama mea vrea sa imi dea un apartament!Mentionez ca mai am frati,iar tata ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla cine este proprietarul unei case? Amy-Iris Amy-Iris Buna ziua, Problema este un pic mai complicata. Aceasta casa a fost contruita de tatal meu in anii 1993-1994. Din pacate, in anul 1995, a decedat, eu avand ... (vezi toată discuția)
Verificarea autenticitatii contractului de vanzare -cumparare Niko9 Niko9 Buna ziua, Cum as putea verifica autencitatea unui contract vanzare -cumparare a unui teren care a fost dat zestre? A fost impartit in doua jumatati egale ... (vezi toată discuția)