avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... buna ziua, in vederea actualizarii acordului de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

buna ziua, in vederea actualizarii acordului de asociere proprietarii ...

buna ziua, in vederea actualizarii acordului de asociere proprietarii care au dobandit calitatea de proprietar ulterior semnarii acordului de asociere trebuie sa faca cerere de intrare in asociatie , impreuna cu dovada detinerii apartamentului contract vc sau mostenire. exista in acest caz un conflict cu legislatia GDPR? este obligatoriu ca proprietarii care fac cererea sa ataseze si documente care atesta proprietatea?
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 15:35, 14 Octombrie 2020
Nu trebuie sa ataseze copii dupa documente, ci sa dea date esentiale in cerere despre acel act de proprietate. Se poate cere de catre asociatie ca la prezentarea cererii sa fie aratat acel act in original si atit.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Octombrie 2020
latka, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare copii act proprietate si ci pt separare asociatie proprietari AAR AAR Buna ziua, In urma deciziei de separare a asociatiei de proprietari de asociatia mama, persoana delegata sa se ocupe de procesul propriu zis de separare ne ... (vezi toată discuția)
Acordul de asociere intr-o asociatie de proprietari petschovschi petschovschi De citeva zile sunt presedintele unei asociatii de proprietari si incerc sa ma pun la punct cu legislatia in vigoare. Doresc sa fiu un presedinte corect si ... (vezi toată discuția)
Acord asociere 109-nord 109-nord Inscrierea ulterioara in asociatia de proprietari se face la cererea scrisa a noilor proprietari, prin semnarea unui act aditional la acordul de asociere, ... (vezi toată discuția)