avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... O lamurire privind ITP-ul la o remorca de 750 kg? ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

O lamurire privind ITP-ul la o remorca de 750 kg? Domnul de la ...

O lamurire privind ITP-ul la o remorca de 750 kg? Domnul de la itp mi-a spus ca imi poate refuza itp-ul in baza faptului ca nu am lumina de marsalier la ea, dar rar-ul este facut fara aceasta dotare. Are dreptate sau nu?
Cel mai recent răspuns: cojocaru contantin , utilizator 15:02, 25 Martie 2022
Se face itp la o remorcă specială 01

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere tractor fără categoria tr. mi s-a respins cererea de prelungire a dovezii de circulație, care sunt pașii pentru a putea grăbi procesul și a-mi recupera permisul? Gabriel1317 Gabriel1317 Bună seara! Întâmpin o problema pe care nu știu cum sa o abordez. Sunt un mic fermier, am permis de conducere (cat.B) si 2 tractoare. Pe scurt, am fost ... (vezi toată discuția)
E interzis sa ai xenoane la masina ? Pilu Pilu Buna ziua. Azi mi-am facut ITP-ul la autoturism si mi-a spus de acolo ca nu am voie sa am montate xenoane. N-am mai auzit pana acuma. Ar putea sa-mi zica ... (vezi toată discuția)
Vehicul respins la rar la identificare robertsega32 robertsega32 Buna ziua. Societatea noastră a achiziţionat o remorcă din Germania. Când ne-am prezentat la RAR pentru înmatriculare, aceştia au constatat că seria ... (vezi toată discuția)