avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara Care sunt pasii de urmat pentru o pesoana ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara Care sunt pasii de urmat pentru o pesoana care ar ...

Buna seara
Care sunt pasii de urmat pentru o pesoana care ar trebui sa se intoarca din CCC dar aceasta doreste sa mai ramana in CFS o perioada din cauza unor ptobleme personale? Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 14 Octombrie 2020
fbe, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:41, 15 Octombrie 2020
Va depune la angajator doua cereri cu aceeasi data :
- cerere revenire din CCC
- cerere de acordare a CFS

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o situatie pe care doresc sa ma ajutati sa o rezolv. ... ALINAPETRINA ALINAPETRINA Buna ziua, am o situatie pe care doresc sa ma ajutati sa o rezolv. O angajata este in ccc pt care a optat, prin cerere scrisa, pentru o perioada de 2 ani . Ar ... (vezi toată discuția)
Stimulent de inserție Fmrs Fmrs Buna ziua sunt in CCC de la actualul loc de muncă , copilul meu are 1 an și 6 luni , întrebarea mea este , pot să reiau activitatea în altă societate ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata Diana0392 Diana0392 Buna ziua! Cea mica face 2 ani pe data de 2 august, ca sa pot beneficia de stimulent trebuia sa ma reîntorc la munca începând cu data de 1 iunie. Din cauza ... (vezi toată discuția)