avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1252 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. În urma decesului mamei mele, s-a făcut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. În urma decesului mamei mele, s-a făcut succesiunea ...

Bună ziua. În urma decesului mamei mele, s-a făcut succesiunea astfel: tatăl meu: 1/2+ 1/4, iar noi, cei 3 copii: 1/4. din imobil. Apoi, tatăl meu a donat uneia dintre nepoate care îl îngrijește, întreaga lui cota parte (nepoata respectiva va dispune, dupa moartea tatălui nostru, de 3/4 din imobilul respectiv). In acest moment, noi ceilalți avem drept de folosinta in limita 1/4 a imobilului respectiv? Dacă nu, ce variante ar fi în acest sens? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:04, 16 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

Marcel2017 a scris:

@raluk0207
Cu alte cuvinte, putem dispune de o cheie a imobilului?
Mulțumesc pentru clarificări.

daca va da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament între soți. contează că au un copil? Pilu Pilu Buna ziua, as avea o intrebare, daca ma poate ajuta cineva: doua persoane, sot-sotie in varsta de cca 75 ani, pot face testament, unul in favoarea altuia ?, in ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune- buna ziua! as avea rugamintea sa ma ajutati cu cateva informatii ... SORINA09 SORINA09 Buna ziua! As avea rugamintea sa ma ajutati cu cateva informatii legate de iesirea din indiviziune. Tata a decedat in iunie. In urma decesului am ramas ca ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate TALIOARA TALIOARA Buna seara, va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns: Inainte de casatorie sotul a cumparat o casa si terenul aferent , va rog sa imi spuneti si mie ... (vezi toată discuția)