buna, am aproape 18 si sunt intr-o relatie de 1 an cu un baiat de aceeasi varsta . as vrea sa plec de acasa pentru ca nu ma mai inteleg deloc cu parinti mei de vreo 2 ani . in primul rand daca se strica ceva sau dispar bani eu sunt vinovata, fac o diferenta forte mare intre mine si fratele meu, , nu e zi in care sa nu ma faca proasta sau tampita , de cand am iubit tot timpul aud "ai iubit ar trebui sa iti plateasca tot"(nu mi se pare normal sa imi plateasca tot). cand vreau sa merg undeva cu el cica trebuiesc ceruta, cand vine la mine are niste discutii cu el in care il mai jigneste, tot timpul aud frazele' de ce nu pleci o data sa scap de tine" si ' cati bani am cheltuit cu tine imi faceam vila". cel mai mult nu ii convine ca iunitul meu vrea sa ma ceara.. este cela ilegal sau as putea avea eu sau el sau chiar parinti lui probleme daca ma mut la ei. ce as putea sa fac .? am nevoie de un sfat.
Dar sa te protejezi, un copil o sa-ti strice planurile si o sa vezi ca nu mereu dragostea dureaza " până ce moartea ne v-a despărți" si apoi o sa regreți ca ai copil de la aceasta varsta, depresie...
Aaaa... si răspunsul este ca nu o sa pățească.nimic dacă tu accepți asta.