avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... data limita de predare a cererii pt. recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

data limita de predare a cererii pt. recurs

la 8 decembrie 2009 -data stampilei pe plic-am primit o sentinta civila.vreau sa stiu daca mai are sens sa cer recurs prin depunere de cerere la judecatorul de serviciu ,maine 24 decembrie 2009.din putinele mele cunostinte s-ar implinii-depasii- cele 15 zile calendaristice,termen in interiorul caruia se admite depunerea. multumesc pt. indrumare.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Decembrie 2009
cristina/BZ, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters117625 , utilizator 10:32, 23 Decembrie 2009
O puteti trimite astazi prin posta. Nu cred sa mai fie maine program la instante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de depunere a cererii de recurs cristina/BZ cristina/BZ am primit o sentinta civila[fond funciar] care are ca data inscrisa a postei pe plic 8 decembrie 2009.doresc sa stiu daca depun astazi 23 decembrie 2009,sau ... (vezi toată discuția)
Recurs in termen.... mirage08 mirage08 As avea o intrebare: in urma unui proces juridic am primit o sentinta comunicata la domiciliu cu data postei 24.12.2012 ,insa a aparut in cutia postala in data ... (vezi toată discuția)
Durata care se ia in calcul la un recurs gatej cezar gatej cezar cum se calculeaza timpul scurs de la comunicarea unei decizii la un proces civil de recuperare fonduri banesti pana la depunerea recursului zile lucratoare ... (vezi toată discuția)