avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocat Stagiar Buna ziua , dupa admiterea in profesia ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocat Stagiar Buna ziua , dupa admiterea in profesia de avocat, ...

Avocat Stagiar

Buna ziua , dupa admiterea in profesia de avocat, cum imi gasesc avocatul indrumator? Este obligatoriu sa dai bani la un avocat definitiv? Am o cunostinta care mi-a cerut 10000 de euro dar din pacate nu am atatia bani. Am vreo sansa sa gasesc avocat indrumator mai ieftin sau fara bani? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: mydream , utilizator 18:49, 17 Octombrie 2020
Ai toate sansele mutandu-te intr-un oras mai mare daca locuiești într-un oraș mic,aplicând la marile firme de avocatura(daca ai avut medii corespunzatoare) postand anunt pe grupurile de fb dedicate avocaților etc.
Va multumesc din suflet pentru raspunsul dumneavoastra :)
Am luat examenul de licenta cu media 9.55 :)

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Ai toate sansele mutandu-te intr-un oras mai mare daca locuiești într-un oraș mic,aplicând la marile firme de avocatura(daca ai avut medii corespunzatoare) postand anunt pe grupurile de fb dedicate avocaților etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt absolventă de drept si anul acesta doresc sa ... Stefania42 Stefania42 Buna ziua, sunt absolventă de Drept si anul acesta doresc sa dau examenul de admitere în Profesia de Avocat :) Ma interesează să știu printre altele , ... (vezi toată discuția)
Cum intru in avocatura? BogdanLupu BogdanLupu Buna ziua, am si eu nevoie de parerea sincera a voastra. Pe scurt, intentionez sa intru in avocatura. Locuiesc in provincie. Anul acesta imi dau licenta, as ... (vezi toată discuția)
Avocar stagiar caut avocat indrumator Clopot Clopot Bună ziua! Am promovat examenul de primire in profesia de avocat in august anul acesta si pentru moment mi-e teama ca nu-mi voi gasi un avocat indrumator. ... (vezi toată discuția)