avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Poate fi cineva acuzat de inselaciune daca am doar doi ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Poate fi cineva acuzat de inselaciune daca am doar doi martori ...

Poate fi cineva acuzat de inselaciune daca am doar doi martori fara alte probe?
Cel mai recent răspuns: DanMaria51 , utilizator 19:40, 16 Octombrie 2020
Fiecare caz se analizeaza in concret.
Ar fi bine sa mergeti la avocat ca sa va redacteze plangerea in scris in cele mai mici detalii.
Este bine sa stiti ca detaliile sunt cele care schimba soarta unei anchete sau a unui proces.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Fiecare caz se analizeaza in concret.
Ar fi bine sa mergeti la avocat ca sa va redacteze plangerea in scris in cele mai mici detalii.
Este bine sa stiti ca detaliile sunt cele care schimba soarta unei anchete sau a unui proces.

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie politie ContSters126274 ContSters126274 In cadrul unui proces penal de delapidare,eu ca acuzat pot sa depun la politie, la acelasi dosar o acuzatie impotriva celor care mi-au intentat ... (vezi toată discuția)
Ultraj pe internet dorianul dorianul Buna ziua, Acum 2 zile m-am imbatat la calculator. Fusesem promovat la serviciul pe care il am. Am inceput sa ma cert cu un tip pe Facebook. Dupa un schimb ... (vezi toată discuția)
Datorie inventata vasile florin vasile florin Buna, Vreau sa ma ajutati va rog...o persoana pretinde ca mi-a dat o suma consistenta de bani in anul 2010,ca are extrase bancare...martori ... (vezi toată discuția)