avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua as dori si eu sa stiu daca am un imobil pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua as dori si eu sa stiu daca am un imobil pe care l-am ...

Buna ziua as dori si eu sa stiu daca am un imobil pe care l-am cumparat dupa revolutie,era din acela priit de la primarie,dar nu mi-am facut intabularea pe numele meu am doar actul de vinzare cumparare si planul imobilului ,pot sa donez imobilul fiicei fara sa mai fac intabularea pe numele meu.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 19:58, 16 Octombrie 2020
Faea intabulare nu.donatia se face în forma autentica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie - schimb de locuinta Vlad2013 Vlad2013 Buna dimineata, Am muncit in strainatate,cu sotul si am cumparat un apartament,pe numele socrului. Acum,intorsi in tara,dorim SA SCHIMBAM acest imobil cu ... (vezi toată discuția)
Cmparare apartament pentru fiica mea egkertsou egkertsou doresc sa cumpar un apartament fiicei mele ,care este maritata de 10 luni. Dat fiind ca acest apartament va fi cumparat de mine(din banii mei ) as dori sa ma ... (vezi toată discuția)
Contestatie la vanzare chrissrea chrissrea Va rog sa analizati urmatorul caz si daca este posibil sa ma ajutati cu sfaturi bune. O societate intrata in faliment are un teren cu cladiri pe care ... (vezi toată discuția)