avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... La ce distanță de Drumul National 66 Tg-jiu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

La ce distanță de Drumul National 66 Tg-jiu Petroșani e permis ...

La ce distanță de Drumul National 66 Tg-jiu Petroșani e permis sa îți amplasezi cotețele de crescut găini sau porci?
Niște cetățeni din oraș au ocupat abuziv terenul si si-au construit cotețe la 2 metri de DN 66 Petrosani-Tg-jiu..

Alte discuții în legătură

Contestatie dispozitie garda de mediu catalincata91 catalincata91 garda de mediu a venit la noi ca urmare a sesizarii unei vecine cu privire ca poluam chimic aerul si apa acesteia din fantana. Noi avem o latrina la 3 metri ... (vezi toată discuția)
Reclamatie vecin care creste porci si gaini ibmt ibmt Buna, stau la casa intr-un oras ~16000 loc.Vecinul meu creste gaini si porci,mirosul este insuportabil.Pe langa miros mai este si mizeria care se ... (vezi toată discuția)
Streasina casei Maria1958 Maria1958 Vecinea mea are 8 cm dupa casa strasina cand ploua curge la mine in curte are o groapa septica pe terenul meu, groapa este legata cu o teava care duce apa din ... (vezi toată discuția)