avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Vânzare teren! Bună ziua! Vă rog să-mi spuneți ce ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Vânzare teren! Bună ziua! Vă rog să-mi spuneți ce acte și ...

Vânzare teren! Bună ziua! Vă rog să-mi spuneți ce acte și avize îmi sunt necesare pentru vânzarea unui teren intravilan arabil? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: lucyfer , utilizator 18:47, 19 Octombrie 2020
Daca terenul este situat in intravilan, nu aveti nevoie de avize. Va sunt suficiente: actul de proprietate, schitele cadastrale, un certificat fiscal si o adeverinta emisa de primarie cum ca terenul nu este arendat.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente cumparare teren best4ady best4ady vreau sa cumpar un teren. M-ar interesa ce acte trebuie sa intocmesc, ce acte trebuie sa aiba vanzatorul referitoare la teren, la ce acte trebuie sa fiu atent, ... (vezi toată discuția)
Ce documente sunt necesare pentru un schimb de terenuri bibliopod bibliopod As vrea sa fac un schimb de terenuri, mai precis sa schimb un teren arabil extravilan aflat in arenda cu un teren care este compus dintr-o parte de intravilan ... (vezi toată discuția)
Teren agricol sau faneata; autorizatie de construire Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” Buna ziua, Situatia este in felul urmator: un teren situat intravilan intr-o mica localitate din judetul Arges Terenul se vinde in decembrie 2004, ... (vezi toată discuția)