avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nerespectarea actului aditional la CIM. In luna ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nerespectarea actului aditional la CIM. In luna septembrie am ...

Nerespectarea actului aditional la CIM. In luna septembrie am primit o decizie , numita de reincadrare prin care mi se aducea la cunostiinta ca salariul de baza este 5000 lei. La cererea mea scrisa prin care solicitam eliberarea fluturasului am constat ca salariul de baza este mai mic decat salariul de incadrare cu salariul minim pe economie net. Pentru nerespectarea de catre angajator a deciziei de incadrare unde ma adresez ? Cum pot obliga angajatorul sa mi respecte drepturile salariale?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:08, 19 Octombrie 2020
Instantei de jucata , va puteti adresa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional la cim-penalizari salariale;dezinformare la recrutare yasmina0506 yasmina0506 I . In firma la care lucrez se incheie odata cu CIM si Act aditinal ce prevede drepturile banesti. 1. Acest act adidional poarta acelasi nr. de inregistrare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! va rog sa ma lamuriti cu privire la art 36 legea ... AlinaIonela12 AlinaIonela12 Buna ziua ! Va rog sa ma lamuriti cu privire la art 36 legea 153/2017 Persoana salarizata în baza legii 153/2017 (personal contractual) are dreptul conform ... (vezi toată discuția)
Nelamurire andrutagrup andrutagrup am o intrebare la dv. : sunt angajata intr-o institutie publica, am salariul de incadrare 662 lei, separat am spor de vechime 25%., si as vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)