avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... acte cerute pt somaj!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

acte cerute pt somaj!

in cazul in care am extrasul de cont cu viramentele de la o societate unde am lucrat cu 7 ani in urma,imi mai trebuie o alta adeverinta din care sa reiasa faptul ca am lucrat acolo, pentru a putea beneficia de somaj?societatea s-a desfiintat si nu pot lua ,asa ceva, imi trebuie neaparat acea adeverinta? De la fortele de munca mi s-a spus ca anii respectivi nu mi se iau in considerare desi pe cartea de munca sunt scrisi, am viramentele ca sa dovedeasca cotizatia mea in acea perioada. E posibil asa ceva?Din 11 ani pe cartea de munca,raman doar cu 4 ani...6 luni de somaj! va rog raspundeti-mi, nu stiu ce sa fac. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: dorali , utilizator 09:43, 27 Ianuarie 2010
Nu am solicitat la AJOFM , ma gandeam ca avand sediul respectiva firma in Buc. poate ...undeva la Buc. va multumesc din tot sufletul pt. raspuns.va urmez sfaturile cu toata increderea. dosarul l-am depus dar momentan am dreptul la ajutorul de somaj doar 6 luni ...si asta ma doare... Mii de multumiri ,cu respect dorali !
Ultima modificare: Miercuri, 27 Ianuarie 2010
dorali, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura petrea.manuela petrea.manuela Sunt angajata cu carte de munca la firma sotului meu,pe postul de economist,insa eu cu sotul nu mai pastram legatura...nu mai accepta nici un fel de ... (vezi toată discuția)
Ajutorul de somaj mariatoader mariatoader cartea de munca este inchisa cu art.ce prevede obtinerea aj.de somaj , dar pentru ca sant actionar la o societate srl , care nu a realizat nici un leu venituri ... (vezi toată discuția)
Dreptul la somaj xveronik xveronik Buna ziua, Sotul meu este pus intr-o situatie in care nu stie daca poate beneficia de somaj. A lucrat in ultimele 12 luni cu o vechime in munca de peste 10 ... (vezi toată discuția)