avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Stau de 2 saptamani si inca nu am primit ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Stau de 2 saptamani si inca nu am primit foaia de ...

Buna ziua.
Stau de 2 saptamani si inca nu am primit foaia de la parchet.Am facut si cererea de urgentare solutie acum o saptamana.Sunt in suspans.Aveti idee cam cat mai dureaza?Multumesc
Cel mai recent răspuns: David124 , utilizator 16:37, 21 Octombrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Politistul a propus clasarea la procuror.Deci cred ca ar fii solutia de clasare.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Octombrie 2020
David124, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum fac sa se dea drumul dosarului de la politie catre parchet? Ramona2c Ramona2c As vrea si eu sa stiu cum pot face sa nu se mai retina un dosar la politie? Mama mea a fost implicata intr-un accident rutier(ca victima) , iar inculpatul nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in urma unei infractiuni mi s-a eliberat o dovada ... clodio21 clodio21 Buna ziua! In urma unei infractiuni mi s-a eliberat o dovada fara drept de circulatie.Audierile le-am facut si acum astept clasarea dosarului din care imi voi ... (vezi toată discuția)
Conducerea fara categorie corespunzatoare Vasilache Alin Vasilache Alin Buna ziua am si eu o intrebare mi-ar fi mult de ajutor daca mi-ar răspunde cineva. Acum vreo doua luni am condus o platformă auto si cu remorca aveam permis ... (vezi toată discuția)