avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Spatiu inchiriat unei societati care a lasat facturi ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Spatiu inchiriat unei societati care a lasat facturi neachitate ...

Spatiu inchiriat unei societati care a lasat facturi neachitate de curent si chiria pe 2 luni.A inceput demersuri pt a intra in insolventa,.Ce se va intimpla cu datoriile la curent ?cum ma afecteaza pe mine ca proprietar ? cum voi putea reinchiria altcuiva?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 12:13, 23 Octombrie 2020
Trebuie sa le platiti dvs. și ulterior sa recuperați banii de la chiriași.dvs.sunteti titularul obligatiilor...cam asta e problema vesnica cu chiriașii firma..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu comercial sau civil? dandanaua dandanaua Ca ersoana fizica, am inchiriat un spatiu unei societati comerciale.Contractul a fost reziliat, dar vreau sa actionez societatea in instanta pentru ca nu mi-a ... (vezi toată discuția)
Contracte de utilitati pe numele chiriasului Alo2016 Alo2016 Daca dam cu chirie un apartament intr-un bloc nou in care nu a locuit nimeni pina acum, poate chiriasul sa incheie contractele cu ENEL si ENGIE (gaze) in locul ... (vezi toată discuția)
Spatiu blocat DanielStancu DanielStancu Am un spatiu propietate personala pe care l-am avut inchiriat catre o societate comerciala cu contract de inchiriere inregistrat la unitatea teritoriala pe ... (vezi toată discuția)