avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna.Am cumparat un autoturisme de la o persoană ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna.Am cumparat un autoturisme de la o persoană despre care ...

Buna.Am cumparat un autoturisme de la o persoană despre care la eliberarea fiscalului am aflat că are datorii mari.Nu pot imatricula mașina am cumparat cu numere roșii care au expirat
Ultima modificare: Joi, 22 Octombrie 2020
gromar, utilizator
Cel mai recent răspuns: gromar , utilizator 10:17, 22 Octombrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Ce pot face?pot merge in instanta?de platit acea persoană nu o să plătească curind
~ Conținut șters la cerere ~
Dar problemă e că nu numai pe mașina are datoriile,Datorie totală impozite 8.700 lei!
Ultima modificare: Joi, 22 Octombrie 2020
gromar, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal la inmatricularea unui autoturism care nu a fost inscris pe rol eugenpn eugenpn Am cumparat din Germania si introdus in tara la mijlocul lui octombrie anul trecut un autoturism. Stiam ca nu o sa am nevoie de el decat 1-2 luni (stiam ca am ... (vezi toată discuția)
Probleme inmatriculare al3cksutz al3cksutz Am nevoie de un sfat, daca s-a mai confruntat cineva cu o astfel de problema. In urma cu aproximativ 2 luni am cumparat un autoturism, adus din strainatate, ... (vezi toată discuția)
Abuz din partea primăriei. buna ziua, mă ocup cu comerț de ... Alexm99 Alexm99 Abuz din partea primăriei. Buna ziua, mă ocup cu comerț de autoturisme și de anul acesta la primăria de care aparțin, a introdus o absurditate de lege ... (vezi toată discuția)