avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Creditare stocuri marfa
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Creditare stocuri marfa

Buna seara, exista posibilitatea accesarii unui credit, a carui garantie sa conste partial in activele achizitionate,partial, in stocul de marfa, ambele necesare dezvoltarii activitatii curente??? Daca da, putina indrumare se poate? Astept raspuns si pe adresa monica.bogdan@rdslink.ro
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA TAN , Consilier juridic 11:18, 25 Decembrie 2009
Buna ziua.
Sunt societati bancare ce crediteaza stocuri de marfa ,una dintre acestea este Banca Transilvania.Mergeti pana acolo si incercati sa faceti o discutie cu ei.
Succes !
Cu respect,Alexa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista posibilitatea de a obtine mai mult de un singur fond nerambursabil? AndreiNutas AndreiNutas Eu cu inca un coleg ne-am gandit la un proiect care s-ar califica pt fonduri europene. Insa problema este ca ne trebuie 25% din bani, ceea c nu avem. Este o ... (vezi toată discuția)
Ajutor- intreprindere individuala sub_bass2002 sub_bass2002 Daca ma poate sa ajuta cineva, va rog cat mai repede. Am o intreprindere individuala, un cabinet veterinar. Am cumparat niste medicamente pe care am trecut la ... (vezi toată discuția)
Ajutor, srl cu datorii anaioana anaioana In urma cu 9 luni mi_am deschis un magazin naturist, felul societatii microintrepindere cu impozit pe venit, in tot acest timp eu am bagat bani, dar nu am avut ... (vezi toată discuția)