avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Daca o firma de construcții refuză să presteze un ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Daca o firma de construcții refuză să presteze un serviciu ...

Daca o firma de construcții refuză să presteze un serviciu pt mine,contra cost normal,pe motiv de culoare politică, îl pot reclama pe patron la ANPC?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:10, 22 Octombrie 2020
nu. e vorba de o discriminare, insa e greu de dovedit. cautati alta firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesul interzis intr-un local AncaBeldiman AncaBeldiman Buna ziua! As vrea sa stiu daca se poate interzice accesul intr-un local ca urmare a unei neintelegeri avute cu cativa angajati ai localului si iubita ... (vezi toată discuția)
Copil refuzat de o asociație pentru a face psihoterapie giv giv Copil refuzat de o asociație pentru a face psihoterapie Buna ziua. Un copil diagnosticat cu ADHD a făcut terapie in anii 2010 la o asociație care are ... (vezi toată discuția)
Acces client in magazin, are voie patronul sa imi interzica accesul? Georgiana 1993 Georgiana 1993 Am cumpărat ceva expirat dintr-un magazin, am chemat poliția, care i-a dat amenda vânzătoarei(250lei). După două zile patronul magazinului mă amenință ... (vezi toată discuția)