Buna seara, va rog ma puteți ajuta? .Am cumpărat un apartament prin credit ipotecar, și zilele trecute mi-am depus dosar pentru schimbarea de buletin,iar astăzi am fost contactata ca adresa de pe contract nu este corecta. Îmi puteți, va rog, să-mi spuneți ce ii de făcut? Ma poate ajuta doar un extras de carte funciară pentru eliberarea buletinului!?
În contract adresa este trecuta fără Scara, iar la nr. de apartament este trecut 7/B,(adica scara B). La momentul cumparari apartamentului, ni s-a spus ca adresa este corecta pentru ca asa fost intabulat apartamentul, și nu ar trb sa avem probleme pe viitor cu adresa. Domnul de la eliberare buletine, se pare ca nu este de accord cu aceasta adresa, pt. ca nu este trecuta scara și nr. de ap. nu este corect, iar pana la momentul dovedirii unei adrese ce include o scara și un nr. de ap corect, refuza sa îmi facă buletinul pe aceasta adresa. Nu știu ce pot face... Ma puteți ajuta?
Domnul de la buletine să menționeze adresa astfel cum rezultă din actul de proprietate. Stie dansul fiecare locație a fiecărui domiciliu, astfel încât să aprecieze dacă o adresa este corecta sau nu? Daca in actul de proprietate e scris bloc XYZ, el trebuie să menționeze exact asa.
Sau sa motiveze in scris refuzul. Nu toate apartamentele au același fel de numerotare. 7/B poate sa fie 7 bis, de exemplu.
Dacă adresa a fost asa in actul de proprietate al vânzătorului, în încheierea de Intabulare de la Cartea Funciară, în evidențele Primăriei, daca notarul a verificat, banca a verificat (Iar băncile iau absolut fiecare detaliu la puricat și v-ar fi "intors " pentru cea mai mica inadvertența), înseamnă că e adresa corectă.
Notarul nu are ce sa facă. El v-a întocmit contractul conform documentelor prezentate.
Mulțumesc frumos! Am sa scot un extras de carte funciară, în ideea ca o să-l lămurească și pe dansul ca adresa este corecta . O seara plăcută în continuare!