avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, va rog ma puteți ajuta? .Am cumpărat un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, va rog ma puteți ajuta? .Am cumpărat un apartament ...

Buna seara, va rog ma puteți ajuta? .Am cumpărat un apartament prin credit ipotecar, și zilele trecute mi-am depus dosar pentru schimbarea de buletin,iar astăzi am fost contactata ca adresa de pe contract nu este corecta. Îmi puteți, va rog, să-mi spuneți ce ii de făcut? Ma poate ajuta doar un extras de carte funciară pentru eliberarea buletinului!?
Ultima modificare: Joi, 22 Octombrie 2020
Gianina L, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:22, 22 Octombrie 2020
Încercați la alt birou/ghiseu, poate exista un coleg care nu are aceeași "viziune ".
Sau discutați cu un superior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua tuturor, ma numesc nicola alexandru, ieri am cumparat ... Nicola Alexandru Nicola Alexandru Buna ziua tuturor, ma numesc Nicola Alexandru, ieri am cumparat un apartament, s-a facut contractul de vanzare cumparare si cand am ajuns acasa am observat ca ... (vezi toată discuția)
Rectificare carte funciara valentin.galbau valentin.galbau In extrasul de carte funciara apare eronat la adresa apartamentului scara F in loc de scara E. Toate celelalt detalii ale adresei sun corecte(strada, numar, ... (vezi toată discuția)
Introducere in cartea funciara boghy09 boghy09 Buna ziua, va rog daca stie cineva, atunci cand cumperi un imobil, esti trecut automat in cartea funciara? Cea ce as dori sa stiu mai exact, apartamentul in ... (vezi toată discuția)