avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Divorțat la notar. Avem un apartament ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Divorțat la notar. Avem un apartament cumpărat ...

Bună ziua! Divorțat la notar. Avem un apartament cumpărat cu prima casă, în 2015. Creditul este pe 30 ani. S-au plătit 5 ani. Fosta soție vrea sa o despagubesc cu 25000 euro. Cum procedez? Ce se întâmplă cu suma plătită pana acum și cu cea rămasă? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:48, 24 Octombrie 2020
Cat face ap acum ?
Ar trebui sa ii dati jumatate din ratele platite pana acum, daca nu accepta, va trebui sa partajati in instanta casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj dupa divort cipriancipp cipriancipp buna seara,ma aflu in situatia de a deschide partaj dupa divort,bunurile fiind compuse dintr-un apartament cumparat cu credit ipotecar pe 25 ani ,intrebare ce ... (vezi toată discuția)
Partaj - credit imobiliar Rikidone79 Rikidone79 Va rog sa ma ajutati in urmatoare situatie: sunt casatorita si urmeaza sa divortez de comun acord, nu avem copii, avem un apartament cumparat prin \\"Prima ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. eu si cu sotia mea ne-am despartit de curand. avem ... FlagellumDei FlagellumDei Buna Ziua. Eu si cu sotia mea ne-am despartit de curand. Avem un apartament, cumparat prin credit bancar in urma cu 12 ani, al carui proprietar suntem amandoi. ... (vezi toată discuția)