Schimbare medic de familie
Buna. Am plecat la un alt medic de familie ,am inteles ca noul dr are asigurati in sistemul opsnaj,sotul lucrand in judecatorie am considerat ca asa este mai bine deoarece la vechiul medic au fost unele probleme..Aici ni s au cerut sa facem o gramada de hartii ,mi au cerut mie,eu fiind coasigurata sa aduc si de la registrul comertului precum nu detin firma.Am facut toate actele ,le am dat asistentei acum 3 saptamani si ni s a spus ca va dura cam 2 săptămîni pana primim raspuns.Am tot sunat sa vedem daca putem beneficia de serviciile medicale,aveam nevoie de niste analize si ni se tot raspundea scurt ca n are timp ca s foarte ocupati si ca v a suna sa vada ce s a rezolvat apoi ne inchidea asistenta tel in nas.Am sunat din nou si mi s a spus ca sotul poate merge luni sa i dea trimitere la analize pt el si copii dar pt mine nu s a primit raspuns si s a mai astept inca 2 saptamani.As dori sa stiu daca in conditiile astea eu pot pleca de la acest medic pt ca sunt obosita de tot sistemul medical unde nimeni nu te baga in seama decat daca le dai.Am intrat si pe site ul celor de la opsnaj si am introdus cnp ul si imi arata ca eu sunt coasigurata.Nu mai stiu ce sa fac.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Multimesc
Din pacate va trebui sa asteptati un raspuns de la noul medic.
Daca figurati coasigurata inseamna ca beneficiati de asigurare medicala si implicit de drepturile care recurg. Posibil sa nu se fi realizat transferul de date in situatia din calculatorul de la DJSP. In situatia din calculator nu apare numele medicului de familie unde figurati ca asigurat ?