avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, Am ieșit la pensie la 59 de ani având ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, Am ieșit la pensie la 59 de ani având grupa intai. ...

Bună ziua, Am ieșit la pensie la 59 de ani având grupa intai. Intrebarea mea este dacă pot cumula pensia cu salariul ,având în vedere că lucrez pompier la o intrepindere de stat,respectiv rezervele statului. Vă mulțumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:28, 27 Octombrie 2020
Da, puteti cumula pensia cu salariul, chiar daca lucrati in sectorul bugetar.
Ultima modificare: Marți, 27 Octombrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, sunt bugetar, daca ma pensionez mai am voie sa lucrez ... lucadominic lucadominic buna seara, sunt bugetar, daca ma pensionez mai am voie sa lucrez la stat? (vezi toată discuția)
Pot cumula pensia pentru vechime integrala cu venituri(salariu) ... freeanifer freeanifer Pot cumula pensia pentru vechime integrala cu venituri(salariu) de la o insitutie publica ? Multumesc (vezi toată discuția)
Bună seara! intrebarea mea este dacă pot cumula pensia cu salariul. ... mihaidorel mihaidorel Bună seara! Intrebarea mea este dacă pot cumula pensia cu salariul. Mentionez ca sunt angajat personal contractual, pompier, la o unitate rezervele statului ... (vezi toată discuția)