avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Modificare stagii cotizare gresite
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Modificare stagii cotizare gresite

As vrea sa va intreb cum se poate modifica o eroare facuta cu 10 ani in urma in declaratiile despre stagiul de cotizare trimise de angajator la Casa Pensii. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:23, 27 Octombrie 2020
Mergeti la Casa de Pensii si vedeti ce acte trebuie depuse pentru rectificarea greselii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inregistrat la itm, lipsa contibutii la casa de pensii Sabinab22 Sabinab22 Buna seara! Am o nelamurire cu privire la stagiile de cotizare la Casa de Pensii si autenticitatea contractului de munca. Sunt angajata la o societate cu ... (vezi toată discuția)
Adãugarea unor documente noi în dosarul aflat pe rolul instanþei SD63 SD63 Buna ziua, Sunt intr-un proces cu CJ de Pensii, am contestat decizia de pensie. As putea sa prezint in instanta documente rectificative care ar modifica ... (vezi toată discuția)
Dosar de pensie anticipata ela_2654 ela_2654 daca am depus dosarul de pensie anticipata in data de 20mai 2010 si in septembrie 2010 am primit citatie sa ma prezint la casa de pensii ca sunt nereguli in ... (vezi toată discuția)