avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua am o problema executor .am avut o proprire ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua am o problema executor .am avut o proprire de 7000 ...

Buna ziua am o problema executor .am avut o proprire de 7000 euro pe cont personal care in ianuarie acestei an am achitat dar executorul a mai trimis acuma în Octombrie o somație la angajator ca mai am de plata încă 2200 ron cum e posibilpe aceasi dosar care a fost achitat toată suma prin banca și unde executorul a trimis bănci deblocarea contului și cu tote ca ei nu mea trimis nici o notificare prin posta spunând ca au trimis scrisoarea și au lipito pe usa eu cred ca la asa ceva trebue sa vina recomandata și sa semnez petru el ce pot sa fac mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:15, 28 Octombrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa formulati contestatie la executare.pentru amănuntele de caz consultati un avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
cereti intai explicatii executorului, probabil sunt penalitati.
Buna ziua am discutat cu executorul .Explicati a fost ca in 2016 banca a facut recalcularea si aia ar fi diferenta dar eu ma intreb cum a trimis banca recalcularea sumei cand executorul a fost angajat de krug am discutat si cu dansi la ei apare debitul respectiv dar ei nu au facut nici o recalculare dansi nu au primit bani .eu executarea am platit prin banca eu cred ca executorul a trebuit sa trimita banci o notificare cum am terminat executarea respectiv banca poate sami dea acea instintare?
Puteti sam recomandati un avocat din Cluj care e pe executi silite .Problema e ca eu sunt in Franta si daca se poate sa vorbesc Telefonic cu dansul bine inteles contra cost .Multumesc anticipat

gi-jane2 a scris:

cereti intai explicatii executorului, probabil sunt penalitati.


1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu cunosc. Cautati pe internet, acolo gasiti si referinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea unui credit de nevoi personale Lazar_L Lazar_L Si eu si sotul meu avem o hotarare de executare (poprire pe salariu) pentru un credit neachitat. Suma de executare este de 4 ori mai mare decat creditul. ... (vezi toată discuția)
Poprirea salariului in totalitate ilinca003 ilinca003 Am un card de cumparaturi la care nu am mai achitat mai demult....banca a trecut la executare silita avand hotarare judecatoreasca...pana aici totul bine, dar ... (vezi toată discuția)
Are cineva idee cât durează o desființare a popririi?dacă ... Lara34 Lara34 Are cineva idee cât durează o desființare a popririi?dacă executorul a trimis sa zicem azi desființarea popririi către banca cât durează întregul ... (vezi toată discuția)