avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, daca eu cumpar un teren intabulat pe care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, daca eu cumpar un teren intabulat pe care se afla ...

Buna ziua, daca eu cumpar un teren intabulat pe care se afla o alta persoana fara documente legale poat sta linistit sau este posibil sa fie aplicata uzucapiunea?
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 22:15, 29 Octombrie 2020
În ce sens "se afla"?
În chirie, în comodat, în folosință etc?
S a asezat pe acel teren fara nici un drept.
Oricum nu poti sta linistit prentru ca trebuie sa il evacuati intr-un fel sau altul.Amiabil sau prin hotarare judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept propritate asupra teren in folosinta chiojdean chiojdean buna ziua si multumesc anticipat parintii mei au cumparat o casa in 1972 cu 250 metri teren si li sau atribuit cca 500 metri patrati ca folosinta lipiti de cei ... (vezi toată discuția)
Evacuare dupa pv de punere in posesie cristian66 cristian66 In urma unei sentinte civile definitive si irevocabile prin care se obliga paratii sa lase in deplina proprietate si linistita posesie un imobil sa intocmit ... (vezi toată discuția)
Evacuare locatar 'luat in spatiu' prin vindere/cumparare proprietate vvs vvs Daca proprietarul care are pe cineva 'in spatiu' vinde proprietatea la care persoana 'luata in spatiu' are adresa (in CI), se mai considera persoana 'luata in ... (vezi toată discuția)