avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cand se pot face completari, la masa succesorala?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cand se pot face completari, la masa succesorala?

In cazul in care dezbaterea succesiunii se face in instanta, iar unul dintre mostenitori doreste sa faca completari la masa succesorala, cand poate face asta?
Cel mai recent răspuns: Zamfira Gabriela , utilizator 18:09, 12 Aprilie 2012
Cererea de completare a masei succesorale se poate face oricind in timpul procesului pina la inchiderea dezbaterilor(acordarea cuvintului pentru IAP)
top dan a scris:

Cererea de completare a masei succesorale se poate face oricind in timpul procesului pina la inchiderea dezbaterilor(acordarea cuvintului pentru IAP)


Am inteles, va multumesc pentru raspuns.
Care este articolul din Codul civil care prevede completarea masei succesorale?
673 indice 7 Cpc..care-i SI O EXCEPTIE de la principiul unanimaitatii din codul civil in materie de partaj
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune prin instanta Undertaker Undertaker As vrea sa stiu mai multe detalii din punct de vedere legal in ceea ce priveste deschiderea succesiunii prin instanta, poate ma lamuriti cei care ati mai ... (vezi toată discuția)
Partaj succesoral...fara succesiune dezbatuta ? gigelas gigelas Buna seara, Pe rolul Judecatoriei,s-a inregistrat un proces de partaj succesoral. Dar,succesiunile dupa ambii parinti decedati,nu s-au dezbatut. Tatal a ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune leusan leusan Pentru o actiune de iesire din indiviziune prin care s-a cerut si stabilirea masei de impartit si a cotelor ce se cuvin, precum si partajul definitiv nu se ... (vezi toată discuția)