avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna ziua,am avut un accident de munca vina fiind a ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna ziua,am avut un accident de munca vina fiind a organizatorului ...

Buna ziua,am avut un accident de munca vina fiind a organizatorului locului de munca ,si a mea fiindca nu purtam bocanci de protectie (asa este trecut in procesul verbal de constatare),eu vreau sa dau societatea in judecata pt daune morale si pt renta viagera lunara ,adica sa ami plateasca diferenta dintre pensia de invaliditate si ultimul salariu,de aceea va rog sa ami spuneti daca este posibil sa ai dau in judecata pt daune morale cat si pt renta viagera lunara sa doar numai pt unul din acestea doua.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: , utilizator 17:54, 29 Octombrie 2020
Multumesc frumos pt tot

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident munca Buna ziua ,eu in data de 12-09-2019 am avut un accident de munca,fiind vorba de o sina de cale ferata de 8 m ce a cazut de la inaltimea de 1,5 m si ma lovit ... (vezi toată discuția)
Accident de munca flopea flopea mai pot da in judecata dupa 4 ani o firma pentru a cere daune morale/materiale? (vezi toată discuția)
Accident la locul de muncă nedeclarat la insistențele și promisiunile șefului. ce mai pot face acum? Ramonaneky Ramonaneky in urma cu 3 luni la locul meu de munca mam accidentat cu o amputare de deget la banzega,am fost transportata la spitalul de urgenta ,iar in drum spre ... (vezi toată discuția)