avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vi se pare normal sa se dea la un inculpat într-un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vi se pare normal sa se dea la un inculpat într-un dosar penal ...

Vi se pare normal sa se dea la un inculpat într-un dosar penal pentru furt calificat 1 an și 4 luni de închisoare fiind recidivist având în vedere ca are peste cel puțin 5 condamnări tot pentru furt calificat? Mie unul mi se pare ca doar în România se poate intimpla asa ceva.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va poate raspunde nimeni in baza unor informatii sumare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod penal 2014 ContSters310818 ContSters310818 Buna seara! Am si eu o intrebare catre dumneavoastra, cetateanulX a fost condamnat luna trecuta la 8 ani de inchisoare pentru complicitate la furt ... (vezi toată discuția)
Condamnare Robeert Robeert Buna ziua tuturor. Am si eu niste nelamuriri in legatura cu un prieten care se afla acum in arestul politiei Focsani. Acesta, in timpul minoritatii, i-a placut ... (vezi toată discuția)
Aplicarea legii mai favorabile, exista o sansa ??? daniela91 daniela91 sentinta din 2013 In numele legii hotaraste Respinge schimbarea de incadrare juridica a infractiunii din art.208 alin.1,209 alin.1 lit. a,g,i din cod penal ... (vezi toată discuția)