avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Daca este obligatoriu, sau nu ?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Daca este obligatoriu, sau nu ?

1. Functionari puublici din AJOFM trebuie sa poarte intrun loc usor vizibil un ecuson cu numele si functia ocupata si daca nu , sa se recomande atunci cand sant intrebati ? 2. In instanta ,in cazul cereri unei plati de daune morale, solicitantul trebuie sa plateasca un inpozit,, sau ce anume, si daca da cand si in ce procent . Multumesc frumos, sarbatori fericite.













Cel mai recent răspuns: ContSters54221 , utilizator 08:51, 24 Decembrie 2009
Functionarii publici in totalitatea lor trebuie sa poarte ecuson si sa-si decline idntitatea in momentul in care intra in dialog cu cetatenii!
Cererea de daune morale s-ar purtea sa fie insotita de plata unei taxe de timbru!
In ce cauza va intereseaza, caci exprimarea dvs este vaga...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale _rog o informatie _ marian-cristinel marian-cristinel Doresc a inainta pe cale judecatoreasca o actiune impotriva angajatorului pentru o sanctiune abuziva, nelegala si netemeinica dar nu numai .De foarte mult timp ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru Edelstein Edelstein Buna ziua! In urma cu o luna am fost accidentat in trafic de o cucoana, pasagera intr-o masina. A deschis portiera fara sa se asigure si m-a accidentat, eu ... (vezi toată discuția)
Resposabilitate de cursant auto (cu instructorul langa mine), si doar eu is vinovat? gdanielg gdanielg in 2015 pe cand eram cursant am lovit un pieton pe zebra. nu a fost un caz sa necesite zile de spitalizare, au fost minore daunele, si dosarul penal a fost ... (vezi toată discuția)