avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Conditii acordare somaj dupa CCC.Buna ziua! Situatia ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Conditii acordare somaj dupa CCC.Buna ziua! Situatia este urmatoarea,tocmai am terminat CCC, urmez ...

Buna ziua! Situatia este urmatoarea,tocmai am terminat CCC, urmez o postliceala la zi si as dori sa stiu daca pot intra in somaj, sau nu indeplinesc conditiile.
Multumesc anticipat pt orice raspuns sau informatie!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:31, 29 Octombrie 2020
Ce statut ati avut inainte de CCC?
Buna ziua!Cu 4 luni inainte de a intra in CCC nu am mai lucrat,pana atunci am fost angajata.S-a intrerupt contractul fiindca a fost pe perioada determinata si am preferat sa nu imi mai caut alt loc de munca,stiind ca oricum la scurt timp intram in CCC si beneficiam de indemnizatie.
Intrebati la AJOFM , daca mai puteti beneficia de somaj .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie ccc Andrechitf Andrechitf Bună ziua, sunt eleva a Școlii postliceale în Focșani, în anul 3,deci anul acesta susțin licență, ar urma sa nasc în intervalul, 24 august - 8 ... (vezi toată discuția)
Somaj dudasmanuela80 dudasmanuela80 buna ziua,as dori sa stiu daca pot beneficia de somaj dupa terminarea CCC de 2 ani,specific ca inainte de a intra in CCC am lucrat cu contract perioada ... (vezi toată discuția)
Încetare cim cu perioada determinata în timpul concediului de maternitate Andrydeea Andrydeea Bună ziua. As dori sa știu dacă ma puteți ajuta cu un răspuns la următoarea întrebare. Sunt angajata cu contract pe perioada determinata care urmează ... (vezi toată discuția)