avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1615 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general storno factura discount....
Discuție deschisă în Contabilitate în general

storno factura discount....

Buna ziua!
Am si eu o problema...Avem un client caruia ii facem doua facturi, dintre care una din ele este de discount la o parte din cea initiala. (adica, cu minus)
Aceste 2 facturi s-au gresit.
Acum trebuie sa fac facturi de storno.
Pe prima am rezolvat-o...am scazut suma.
La a 2-a e problema....Factura e de discount. Eu tb sa mai scad din discountul ala..Asa ca, suma va fi cu plus ,nu? Si ce pot scrie in factura cu plus? Storno nu merge.. :(
Poate ma puteti ajuta.
Va multumesc frumos!

Cel mai recent răspuns: alinaion82 , utilizator 11:16, 24 Decembrie 2009
stornati factura de discount integral, prin emiterea unei facturi cu +, si apoi emiteti o noua factura de discount, cu valoarea corecta
Multumesc frumos!
Va doresc Sarbatori Fericite si numai bucurii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stornare factura incasata fara restituire sume Ana-Maria Pînzaru Ana-Maria Pînzaru Buna ziua, Intr-o factura am gresit la datele clientului numarul de inmatriculare in registrul comertului (mai degraba pot zice ca programul de facturare ... (vezi toată discuția)
Chitanta cu minus manug manug Buna ziua.Se poate face chitanat cu minus.Este vb de chitanta la factura de stornare. Factura initiala fiind platita pe loc cu chitanta , la sotrnare ... (vezi toată discuția)
Problema emitere factura pfa marin05 marin05 Activitatea mea se desfasoara doar in mediul online, in consecinta, platile se fac prin banca, neavand casa de marcat, deci emit facturi. Facturile sunt emise ... (vezi toată discuția)