avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Repunere cauza pe rol - obiect succesiune, o cauza ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Repunere cauza pe rol - obiect succesiune, o cauza suspendata ...

Repunere cauza pe rol - obiect succesiune,

o cauza suspendata conform disp art 155.1 in 2014 mai poate fi reluata acum dupa 6 ani ? Mai pot cere punerea cauzei pe rol . sau este considerata perimata ? succesiune dupa tata. parati sotia si fratele.
Cel mai recent răspuns: monahelenus , utilizator 17:06, 4 Noiembrie 2020
Acea actiune e perimat.puteti introduce insa din nou.
Se va scoate dosarul vechi din arhiva sau trebuie depuse documentele din nou? am pierdut din documente.
Puteti sa solicitati asta.consultati un avocat.nu e deloc simplu pe pandemie..
Trebuie sa depuneti o noua cerere de chemare in judecata, insotita de inscrisurile (actele) doveditoare.
Daca ati pierdut din acte, mergeti la arhiva instantei unde se afla dosarul vechi, faceti copii xerox si le depuneti in noul dosar.
Ultima modificare: Luni, 2 Noiembrie 2020
Cabinet Avocat - Ciurea Cristina, Avocat
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs la incheiere de sedinta pt suspendare in baza art. 155.1 c.p.c. vs perimare Krissia . Krissia . Am o cauza deschisa pe somatie plata. In 15.06.2013 instanta a dispus suspendarea cauzei in baza art. 155.1 C.p.c. pe motiv ca nu am depus la dosar dovada ... (vezi toată discuția)
Suspendare - perimare - repunere pe rol? PPPP PPPP Exista un recurs formulat de noi la un proces de pretentii ce s-a aflat in suspendare conf. 155 ind. 1 (neplata tx timbru pt. suma contestata). Dupa cele 6 ... (vezi toată discuția)
Suspendarea judecarii cauzei tenis2 tenis2 Daca partile nu s-au prezentat si judecarea cauzei a fost suspendata .,ce se intampla in continuare?La cat timp ,instanta declara procesul ... (vezi toată discuția)