avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Petitie catre Politia Romana
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Petitie catre Politia Romana

Petitie catre Politia Romana
Ne-am pricopsit cu niste vecini supergalagiosi, fara nici o morala, fara..etc. Sunt pe cale de a trimite o petitie online catre IPJ, cu tabele semnate de locatari a 2 blocuri. Petitia va fi in nume colectiv, cu atasamente de rigoare (tabele), dar totusi nominala. Nu vreau ca politia sa-mi bata la usa , ca ma pot astepta la orice de la indivizii astia. Ma pot prevala de vreo lege/act normativ...etc, pe care-l pot invoca in petitie? Mai fratilor, aveti tabele cu semnaturi, va rog nu bateti la usa mea!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:49, 30 Octombrie 2020
In speta ,este de preferat ca in baza tabelelor,reclamatia sa fie asumata de catre persoanele juridice=asociaiile de proprietari ale celor 2 blocuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretarea art. 25 alin. (3) din legea nr. 230/2007 privind asociaþiile de proprietari MITUS MITUS Suntem o asociaţie de proprietari, constituită ca o entitate distinctă din proprietarii unei scări a unui bloc având în jur de 20 membrii, celelalte ... (vezi toată discuția)
Convocare adunare generala dumitru suiu dumitru suiu Multumesc pentru raspunsurile primite . Am intrat intr-un joc care nu este al meu insa trebuie sa ies cumva din incurcatura asta .Doresc sa imi raspunda cineva ... (vezi toată discuția)
Cota indiviza din proprietate petrecristinel petrecristinel locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje, la ultimul nivel,apartamentul fiind luat cu credit ipotecar.asociatia doreste mansardarea blocului si cei de la etajul 4 ... (vezi toată discuția)