avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Schimbare cont bancar din formularul de 2% depus.
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Schimbare cont bancar din formularul de 2% depus.

Am un on ONG pentru care au fost depuse mai multe formulare de 2% in 2020. Acei bani inca nu au intrat. Eu as vrea sa schimb contul curent bancar cu un cont la alta banca si pe cel curent sa il inchid. Ce ar trebui sa fac pentru a nu pierde acei 2% si sa fie virati in noul cont?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:44, 31 Octombrie 2020
Nu inchideti contul si asteptati mai intai sa va faca cei de la finante virarea banilor. Altfel ii pierdeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzătorul vrea sa anuleze cvc din cauza intarzierii viramentului bancar Andrei944 Andrei944 Salut , de curând am semnat cvc cu vânzătorul unui imobil prin prima casa și banca încă nu i-a virat banii este vorba de data de 10.07.17. Proprietarul ... (vezi toată discuția)
Directionare 2% pentru ong giuseppe07 giuseppe07 Pentru donatiile de 2% din impozitul pe salariu cei de la finate elibereaza extras de cont pentru a vizualiza de la cine au provenit donatiile ? (vezi toată discuția)
Cont bancar blocat petrubogdsn petrubogdsn Buna ziua. In 2015 a deschis un cont CURENT la BRD. In 2016 a fost deschisa o ancheta penala in care figurez ca inculpat. In baza acestui dosar penal ... (vezi toată discuția)