avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, ce pedeapsa as putea obtine pt alcool la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, ce pedeapsa as putea obtine pt alcool la volan, prima ...

Buna ziua, ce pedeapsa as putea obtine pt alcool la volan, prima proba la sange 1.00 iar a doua 0.70?Ce sanse am sa nu mi se anuleze permisul?
Destul de mari, dar sa fie si cazierul curat si apararea pe masura.
O pedeapsa cu amanarea aplicarii pedepsei si nu se anuleaza.
E pericol sa vi se anuleze carnetul.apelati la un avocat bun, nu e de gluma.
Sansele depind foarte mult de ceea ce se face in concret.
In mod generic se poate intampla orice pentru ca factorii care fac diferenta duc catre o solutia sau catre alta.
Trebuie analizat dosarul de avocat pentru a se vedea sansele.
Daca ajungeti sa fiti trimis in judecata, individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale. Permisul vi se anuleaza doar in cazul unei condamnari.
In cazul in care veti fi gasit vinovat, exista si solutii care nu presupun condamnarea si in urma carora vi se restituie permisul. Daca sunteti in faza de urmarire penala, incercati sa va angajati avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna cu el strategia apararii. In functie de situatia de fapt, in probatiune, trebuie solicitat calculul retroactiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condus dupa alcool Florinelll89 Florinelll89 Buna.Am gresit recent de cateva zile.Am consumat de la ora 13 pana la 16... 5 pahare mici de palinca de casa de 30 ml, cu 200 ml cafea.nu am mancat nimic toata ... (vezi toată discuția)
Dosar penal si suspendare permis Georgy vrg Georgy vrg Mi se va anula permisul,sau mi se va aplica o amenda penala.cat trebuie sa astept pana voifi chemat la proces?? (vezi toată discuția)
Buna ziua Constantinion Constantinion Buna ziua domnilor avocati pe data de 10,_11,_18 am primit o înstintare sa ma prezin la tribunalu cornetu la rechizitoriu unde mi,sa înmanat un act care ... (vezi toată discuția)