avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administrator cu practici abuzive
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administrator cu practici abuzive

În urma refuzului de a-mi introduce-n apartament surse suplimentare de radiaţii electromagnetice, prin apometrele cu unde radio impuse de asociaţie fără a cere acordul proprietarilor, administratorul refuză să-mi mai preia citirea aparatelor clasice. Are vreo lege de partea lui care să-i faciliteze această practică pe care eu o resimt abuzivă, aproape mafiotă, de intimidare? Mulţumesc!
Cel mai recent răspuns: zoe-psy , utilizator 16:44, 23 Septembrie 2022
Ma bucur ca exista cineva care a inteles ca aceste contoare inteligente sunt pericol pentru sanatate. Multumim si pentru lamuririle cu legea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa cunoasca proprietarii despre individualizarea consumului de apa rece ? AIUREA AIUREA trebuie sa cunoasca legea 241 /2006 reactualizata in 2015 art 3 j si art31(20) ! trebuie sa cunoasca ca REPARTITOARELE DE COSTURI nu fac parte din ... (vezi toată discuția)
Contoare inteligente de apa bomboana bomboana Daca o firma particulara autorizata de apa Nova vine intr un bloc si monteaza apometre cu citire radio, firma trimite la administratie facturi precum la gaze ... (vezi toată discuția)
Cerere explicare sume la intretinere caz concret: - au fost schimbate ... us3r us3r Cerere explicare sume la intretinere Caz concret: - au fost schimbate apometrele in aproape tot blocul, trecandu-se la apometre radio - eu si cativa ... (vezi toată discuția)