avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... program de sarbatori - judecatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

program de sarbatori - judecatorie

Buna seara.

Imi puteti spune care este programul judecatoriilor acum de sarbatori?
De fapt ma intereseaza daca lucraza (macar la registratura) in perioada dintre craciun si anul nou.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: AVO_JR , utilizator 20:53, 28 Decembrie 2009
De regula in perioada 28-30 decembrie trebuie sa functioneze mai ales servicuil de registratura
Buna seara,

ma puteti ajuta cu informatii mai exacte despre programul judecatoriilor din Bucuresti?
Aveti idee daca au lucrat astazi?

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termene ContSters323967 ContSters323967 am si eu doua nelamuri 1. in cazul cererii de reexaminare a taxei judiciare de timbru se proroga termenul de anulare a actiunii ca netimbrata? 2. termenul de ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a respecta programul de vizita cristinahogye cristinahogye 1. Exista baza legala pentru a solicita in instanta obligarea parintelui nerezident sa respecte programul de vizita? 2. Exista baza legala pentru a solicita ... (vezi toată discuția)
1 decembrie angelina28gia angelina28gia Am o problema: societatea la care lucrez am auzit ca nu o sa ne dea liber de 1 Decembrie, desi nu are un obiect de activitate care sa impuna acest lucru, nu e ... (vezi toată discuția)