avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Se poate elibera certificat fiscal?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Se poate elibera certificat fiscal?

Buna ziua, va deranjez cu o nelamurire.Daca am un rol fiscal deschis pe numele a 2 persoane, sot si sotie, unde cei doi au masini,unele pe numele sotiei unele pe cel al sotului, iar sotul are si amenzi mai vechi, in momentul in care sotia vrea sa vanda o masina, i se poate elibera certificat fiscal ?Adica este deschis corect rolul?Sau trebuia separat un sot fata de celalalt? Multumesc pentru ajutor, si o baza legala daca se poate
Ultima modificare: Luni, 2 Noiembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:07, 3 Noiembrie 2020
In situatia prezentata,sotia vanzator ,legal nu poate parcurge procedura de vanzare cumparare deoarece fiind in evidenta cu debite,nu poate beneficia de certificat fiscal obligatoriu pentru incheierea documentelor legale de tranzactionare drept de proprietate bun mobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa vand o masina dar am un litigiu la anaf. Anda977 Anda977 Buna ziua,vreau sa vand o masina dar am un litigiu la anaf.Am citit un articol in care pot sa vand masina fara sa scot acel certificat fiscal. Dar nu stiu cum ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal ellacos.mc ellacos.mc Daca masina e oe numele meu sotul poate scoate certificat fiscal in vederea instrainarii masinii fara a face procura.Pot sa o vand fara certificat fiscal , ... (vezi toată discuția)
Fiscalitate la vanzarea unei masini ioanbita ioanbita Buna ziua, Mi-am vandut autoturimul si nu pot sa scot certificat fiscal deoarece sotul meu are datorii restante la impozit pe un teren. Doresc sa stiu daca ... (vezi toată discuția)