avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Vreau sa vand o masina dar am un litigiu la anaf.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Vreau sa vand o masina dar am un litigiu la anaf.

Buna ziua,vreau sa vand o masina dar am un litigiu la anaf.Am citit un articol in care pot sa vand masina fara sa scot acel certificat fiscal. Dar nu stiu cum trebuie sa procedez.
Ultima modificare: Marți, 8 Iunie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:03, 8 Iunie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Certificatul fiscal il solicita proprietarul contribuabil la autoritatea fiscala unde are deschis fisa de rol
Daca contribuabilul nu detine debite in evidenta ,autoritatea urmeaza sa elibereze certificatul fiscal obligatoriu de prezentat la incheierea documentului de tranzactionare bun mobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate elibera certificat fiscal? ami198 ami198 Buna ziua, va deranjez cu o nelamurire.Daca am un rol fiscal deschis pe numele a 2 persoane, sot si sotie, unde cei doi au masini,unele pe numele sotiei unele ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta cu acte cu tot stefanreman stefanreman buna! sotia si-a vandut masina de vreo 3 ani,cu toate actele masini,cumparatorul nu sa mai intors sa treaca masina pe numele lui.nici nu stim cine este.am ... (vezi toată discuția)
Scoatere fiscal autoturism iacob catalin iacob catalin Va rog sa imi spu sti ca sa scot certificat fiscal pt o masina vândută trebuie plătit impozitul la casa si teren ca sa mi se elibereze fiscalul, mentionez ... (vezi toată discuția)