avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... BUNA ZIUA Va rog sa-mi spuneti ce termen de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

BUNA ZIUA Va rog sa-mi spuneti ce termen de valabilitate are ...

BUNA ZIUA
Va rog sa-mi spuneti ce termen de valabilitate are un extras de carte funciara pentru informare.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 16:06, 2 Noiembrie 2020
Buna ziua.
Depinde de institutia unde se cere.
De obicei 30 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras carte funciara de informare sau de autentificare - diferente Luciana44 Luciana44 Dorind sa cunoastem situatia unui imobil cu mai multe apartamente , pentru ca suntem in litigiu cu proprietarii unuia dintre apartamente ,care au construit ... (vezi toată discuția)
Extras carte funciar pentru teren claudiasubotin claudiasubotin Buna ziua, Va solicit ajutorul cu privire la valabilitatea unui extras de carte funciara pentru un teren. Pe data de 23.11.2010 am primit de la Oficiul ... (vezi toată discuția)
Va rog, date contact registrul de transcriptiuni si inscriptiuni ? azi112010 azi112010 Buna ziua, Va rog, in limita timpului dvs. posibil, sa-mi spuneti care sunt datele de contact ale Registrului de Transcriptiuni si Inscriptiuni din sectorul ... (vezi toată discuția)