avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Buna ziua.Am o problema cu certificatul de naștere.La ...
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Buna ziua.Am o problema cu certificatul de naștere.La numele ...

Buna ziua.Am o problema cu certificatul de naștere.La numele de familie am modificat o litera când eram mai mică văzând ca toti au la nume "e" si eu aveam "i .Am modificat din i e si acum am probleme la scoala.Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 20:53, 4 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati modificat dvs. prin modificarea scrisului cu scris de mana? In situatia aceasta, incercati sa declarati deteriorat certificatul si obtineti un altul/duplicat de la starea civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corectare la o litera a certificatului de nastere ContSters180134 ContSters180134 buna ziua.Am o intrebare la dvs si va rog sa ma ajuta-ti ce sa fac.Am o problema de rezolvat la certificatul de nastere a baiatului meu.Cand s-a nascut baiatul ... (vezi toată discuția)
Modificarea prenumelui doar cu o litera toadermarina toadermarina buna ziua .copilul meu minor si-a modificat singur o litera la prenumele lui si asa i-am facut buletinul.si-a modificat o litera la certificatul lui de ... (vezi toată discuția)
Certificat nastere copil eu-ro eu-ro buna ziua, am si eu o intrebare. certificatul de nastere pentru copii (mici) se elibereaza doar mamei sau si tatalui? daca ma duc la primarie ce anume imi ... (vezi toată discuția)