avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, aseară băiatul meu a fost implicat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, aseară băiatul meu a fost implicat într-o altercație ...

Bună ziua, aseară băiatul meu a fost implicat într-o altercație cu un așa zis prieten aplicandu-si fiecare câte un pumn, moment când apare un alt personaj și îl pune pe băiat jos călcând-l pe cap (învinețit ochi spart capul și învinețit ureche). Aș vrea să știu dacă poate face plângere pentru cel care la pus la pământ și cum se procedează. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Duca Oana , Avocat 10:47, 3 Noiembrie 2020
Buna ziua!
Desigur. Poate sa o formuleze in scris si depune la politie/parchet sau sa se prezinte la politie si sa spuna ca doreste sa faca o plangere.
Ar trebui sa mearga si la iml pentru un certificat medico-legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune fizică și psihică Anonima123 Anonima123 Bună ziua ,am și eu nevoie de ajutorul vostru Iubitul meu ,în vârstă de 17 ani este bătut de tatăl lui ( menționez că tatăl lui consuma alcool ) ... (vezi toată discuția)
Probleme in urma unui conflict iondache iondache In primul rand va multumesc pentru faptul ca ati intrat pe topicul creat de mine cu intentia de a incerca sa ma ajutati. [b]Cei care nu au rabdare sa ... (vezi toată discuția)
Agresat fizic Leonard011 Leonard011 Buna seara ... Am fost agresat de tatal unui tanar cu care am avut o altercatie verbala. Precizez ca am primit patru palme peste fata , am ripostat cu o palma ... (vezi toată discuția)