avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Detin o casa de vacanta la tara. Vecini au ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Detin o casa de vacanta la tara. Vecini au profitat ...

Buna ziua,

Detin o casa de vacanta la tara. Vecini au profitat de faptul ca mergem destul de rar acolo si au tot construit diverse anexe (fara autorizatie de contructie) intrand pe terenul meu. As dori daca ma puteti ajuta cu un sfat cum trebuie sa procedez pt a-mi recupera terenul si daca pot trage gard intre noi inclusiv in spatele casei vecine.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Luciba , utilizator 10:48, 4 Noiembrie 2020
Daca v-au ocupat din teren singura soluție este o acțiune civilă de granituire si revendicare..
Buna ziua,

Multumesc tuturor pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am construit o casa fara autorizatie positano positano in anul 2005 -2006 ,de fapt am consolidat o magazie si un garaj si am mai facut o camera si un hol care nu apar in contractul de vanzare-cumparare .eu impreuna ... (vezi toată discuția)
Raport de expertiza - granituire - partile detin mai mult teren decat in acte marturie marturie Sunt reclamant, (fara aparator) intr-un proces civil cu capetele de cerere: - granituire, - retrocedare teren ocupat de peretele unei magazii, - obligatia ... (vezi toată discuția)
Ce sfat imi dati? noisette noisette Locuiesc intr-un oras de provincie la casa, iar vecinul meu de gard , acum vreo 3 saptamani si-a ridicat un alt gard intr-o perioada cat eu am lipsit de acasa. ... (vezi toată discuția)