avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Revin cu o întrebare, mulțumind în ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Revin cu o întrebare, mulțumind în același timp ...

Bună ziua!
Revin cu o întrebare, mulțumind în același timp pt răspunsurile anterioare.
Cam de o luna de zile am rămas in șomaj. As vrea ca la alegerile care se presupune că vor fi in luna decembrie sa particip ca membru in comisie. Suma pe care o voi câștiga va depăși cu câteva sute de lei indicatorul social de referință. In acest caz am dreptul legal de a câștiga acești bani sau ar anula automat indemnizația de șomaj?
Va mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:24, 3 Noiembrie 2020
Ar trebui sa intrebati la AJOFM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumulat indemnizatia de somaj cu alte venituri si acum mi se solicita sa o restitui shsskype shsskype Ma numesc Mihaela si as dori sa ma lamuresc cu urmatoarele: In luna septembrie am aplicat pentru somaj, eu nefiind angajata bineinteles. Mi s-a spus ca totul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj si venituri din contract de colaborare cineva2011 cineva2011 Buna seara... Am o intrebare,daca sunt in somaj si imi gasesc de munca,dar angajatorul vrea sa imi faca contract de colaborare,mai pot beneficia de ajutorul ... (vezi toată discuția)
Banii pe șomaj returnati dupa 4 ani noane noane In decembrie 2011 am intrat in somaj pana in mai 2012 data dupa care m-am angajat din nou .Toate bune si frumoase pana pe data de 18.august cand am fost somat ... (vezi toată discuția)