avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua , suntem o institurie publica care in anul ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua , suntem o institurie publica care in anul 2013 a incheiat ...

Buna ziua , suntem o institurie publica care in anul 2013 a incheiat un contract lucrari cu o societate , lucrarea a inceput in anul 2016 ( atunci a fost incheiat un contract de finantare PNDL ) in anul 2019 societatea a intrat in Insolventa , lucrarea fiind ramasa nefinalizata , mentionam ca , conform contractului i-a fost retinuta garantie de buna executie in suma de 5% , intrebarea este putem recupera garantia de buna executie , deoarece pentru lucrarea executata am fost nevoiti sa incheiem un alt contract de lucrari de intretinere , intrucat lucrarea a fost deteriorata.
Buna ziua,

Da, doar ca fiind în insolventa aceasta solicitare va fi formulata in cadrul procedurii de insolventa. Trebuie dovedit caracterul cert, lichid si exigibil al creanței.

O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie whoever whoever Buna ziua!Multumesc anticipat celor ce-mi vor acorda sprijin in relovarea problemei.Am urgenta nevoie de o formulare a unei declaratii cu privire la drepturile ... (vezi toată discuția)
Procedura falimentului Vlad si Minea Associates Vlad si Minea Associates Nu am lucrat foarte multe falimente asa ca apelez la aceia dintre voi care au ceva experienta. Cu rea credinta, o firma a introdus o cerere de deschidere a ... (vezi toată discuția)
Creanta certa, lichida si exigibila ranedo ranedo Buna ziua! O firma cu doi asociati,persoane fizice, au luat un credit de 4.000.000 lei de la o banca, pentru care au garantat plata de catre debitor, pin ... (vezi toată discuția)