avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

buna ziua. stiu ca pot beneficia de somaj daca am 12 luni lucrate in ultimele 24 de luni. eu tocmai termin o perioada de 12 luni de somaj. stiu ca pot beneficia de alt somaj daca am o angajare de o luna. ma intereseaza daca forma aceasta de angajare poate fi si pe o perioada determinata. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:29, 25 Decembrie 2009
Nu se face nici o discrimare intre salariatii cu contract de munca pe durata nedeterminata sau determinata, ei se bucura de aceleasi drepturi
Daca va angajati cu CIM pe perioada determinata, la expirarea acestuia (art.56j din Codul muncii) puteti beneficia de indemnizatie de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj pt.salariat angajat cu cim perioada determinata luiza moldovan luiza moldovan buna ziua, in cazul unui salariat angajat cu CIM pe perioada determinata,am urmatoare a intrebare: in cazul in care se desfiinteaza postul inainte de ... (vezi toată discuția)
Speta sorri sorri Care este termenul pentru contractele pe perioada determinata? Lucrez la o firma privata si am fost angajata cu contract pe perioada determinata de 7 ... (vezi toată discuția)
Somaj - angajare - somaj lupuveronica lupuveronica Am fost in somaj 10 luni dupa care am fost angajata pe o perioada de 3 luni.Beneficiez de somaj? Pe ce perioada? MULTUMESC ANTICIPAT! (vezi toată discuția)